Wij bellen u terug!

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Vakantie, preventief riool onderhoud uitgevoerd?.

Een van de meest effectieve manieren om verstoppingen te voorkomen, is door uw leidingen preventief te reinigen en te controleren door middel van een camera inspectie. Spoel sowieso altijd voor vertrek alle afvoeren een paar keer goed door en laat de kranen allemaal een paar minuten lopen. Hierdoor worden eventuele ophopingen weggespoeld en wordt uitdroging in de leiding voorkomen.

Lees meer

Riool ontstoppen? Daar hoeft geen luchtje aan te zitten.

Door veel negatieve aandacht in de media is het beeld ontstaan dat rioolontstoppingen alleen maar gedaan worden door malafide bedrijven. Snel ontstoppen en torenhoge rekeningen. Geen reclamaties mogelijk en een gang naar de rechter als gevolg.

Het tegendeel is echter waar. Alhoewel het probleem reëel is, willen we je in deze blog laten zien wat er mis kan gaan bij de keuze voor een dergelijk bedrijf en waar je op moet letten als je een erkend bedrijf aan de deur wilt hebben. Lees snel verder!

Lees meer

De onderste steen boven bij een rioolprobleem: RIR Leidingtechniek B.V. over het gebruik van hypermoderne apparatuur.

De Riool-branche heeft misschien niet het meest moderne en sexy imago. Wat leidingen, bochten, T-stukken voor de waterstroom en een sifon tegen de geurtjes, dat is het wel zo’n beetje, toch? Nee, rioleringssystemen zijn serious business, zeker als er een keer iets misgaat. Riool R.I.R. Leidingtechniek uit Swalmen helpt u uit de brand bij riool problemen. Met behulp van hypermoderne technieken worden problemen in uw pand zo snel mogelijk opgespoord en gerepareerd, zodat uw veiligheid, gezondheid en evt. bedrijfsprocessen nooit in het geding komen. Zo zorgen we dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Lees meer

Voorkom verstoppingen: reinig uw leidingen en dakgoten preventief.

De bladeren vallen en het hemelwater komt regelmatig met bakken uit de lucht: de herfst komt Nederland binnengestormd. Tijd om in actie te komen en uw dakgoten en –leidingen preventief te (laten) reinigen! In deze periode zijn verstoppingen en rioolproblemen namelijk aan de orde van de dag. RIR Leidingtechniek B.V. uit Swalmen geeft uitleg.

Lees meer

Hoe voorkom je verstoppingen en wateroverlast?.

Rioolproblemen hebben vaak een lange aanloop. Hoewel de gevolgen zich meestal vrij plotseling aandienen, is de oorzaak een geleidelijk proces dat meerdere weken, maanden of zelfs jaren kan beslaan. Je riool goed verzorgen is daarom belangrijk; door goed te letten op wat je wel en niet doorspoelt, beperk je het risico op eventuele toekomstige problemen. We nemen 5 tips voor een gezond riool met je door.

Lees meer

Rioollucht: Wat kunnen de oorzaken zijn en wat te doen?.

Niets is vervelender dan in je eigen huis of op de bedrijfsvloer met een wasknijper op je neus te moeten lopen. Aanhoudende penetrante rioollucht kan een flinke pretbederver zijn. Maar hoe ontstaat het eigenlijk? Hoe kun je het voorkomen en wat kun je doen als het toch aanwezig is? RIR Leidingtechniek B.V. uit Swalmen biedt uitleg!

Lees meer

Uniek in Roermond en omgeving door hypermoderne apparatuur.

De Riool-business heeft misschien niet het meest moderne en sexy imago. Wat leidingen voor de waterstroom en een sifon tegen de geurtjes, dat is het wel zo’n beetje, toch? Nee, riooltechniek gaat tegenwoordig veel verder dan dat. Sterker nog, RIR Leidingtechniek B.V. uit Swalmen maakt gebruik van hypermoderne technieken om zo snel en efficiënt mogelijk uw rioolproblemen op te sporen en reparaties uit te voeren. Dat maakt ze uniek in Limburg en zeker in de regio Roermond.

Lees meer

Een kijkje achter de schermen bij Riool R.I.R. Leidingtechniek?.

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar een goed werkende riolering is van levensbelang. Bij een rioolverstopping of leidingbreuk kan namelijk snel grote waterschade ontstaan en kunnen belangrijke bedrijfsprocessen abrupt tot stilstand komen. RIR Leidingtechniek B.V. uit Swalmen staat klaar om deze urgente rioolproblemen op te lossen. Maar hoe ziet een typische dag van William Huppertz, directeur en eigenaar van RIR Leidingtechniek B.V. er eigenlijk uit? We nemen een kijkje achter de schermen.

Lees meer

Riool R.I.R.: service als uitgangspunt.

Rioolproblemen komen meestal onverwacht. Hoewel de voortekenen zich vaak enkele dagen of weken van tevoren al aandienen, blijven dergelijke ongemakken altijd vervelend. Daarom vinden we het bij Riool R.I.R. Leidingtechniek Vanzelfsprekend om op elk moment van de dag paraat te staan om uw urgente rioolproblemen op te lossen. Altijd bereikbaar, een snelle en passende oplossing en uiteindelijk nooit meer ongemak: dat is RIR Leidingtechniek B.V.

Lees meer

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Je kunt ons vinden op:
Heydweg 15
NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:
info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. Leidingtechniek
Tel: + 31 (0)475 - 741 649