Rioolinspectie?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Riool inspectie door RIR Leidingtechniek B.V.?

Laat uw rioolinspectie uitvoeren door RIR Leidingtechniek B.V.
De camera-inspecties bij rioolproblemen worden door RIR Leidingtechniek B.V. op een heldere, duidelijke, en overzichtelijke wijze uitgevoerd en met u besproken.

Een rioolinspectie laten uitvoeren?
Bij rioolproblemen is het fijn als het probleem snel, duidelijk, uitgebreid, betaalbaar en efficiënt in beeld wordt gebracht. RIR Leidingtechniek B.V. voert alle rioolinspecties uit door middel van speciale rioolcamera’s. De camera’s die gebruikt worden bij deze rioolinspectie geven zeer duidelijke en bewegende kleurenbeelden weer van de binnenzijde van de leiding. RIR Leidingtechniek B.V. beschikt over diverse, geavanceerde rioolcamerasystemen. Elke rioolcamera heeft een eigen specialisme en bestrijkt een eigen werkgebied, geschikt voor een specifiek rioolprobleem of -situatie. De camerabeelden uit de leiding worden direct op het scherm van de camera getoond en door de experts van RIR Leidingtechniek B.V. ter plekke bekeken en beoordeeld. Indien gewenst kunnen wij de opgenomen beelden overzetten op diverse datadragers, welke vervolgens inzetbaar zijn voor diverse doeleinden.

De rioolcamera-systemen kunnen tot wel 500 meter door de buis geschoven of gereden worden. Tijdens de rioolinspectie constateren wij duidelijk alle oneffenheden, verzakkingen of zaken zoals vervuiling, breuken en scheuren. Al deze zaken kunnen rioolproblemen veroorzaken en worden middels de rioolinspectie snel en helder in beeld gebracht.

Onze rioolinspectie-camera’s zijn allemaal uitgerust met een zendmodule in de camerakop. Voordeel van deze zender is dat onze experts de camera’s overal in de leiding kunnen detecteren en zo de precieze probleemgebieden kunnen achterhalen. Op basis van de beelden die opgenomen worden tijdens de rioolinspectie kunnen onze experts zeer nauwkeurig aangeven waar, en welke, reparatie of renovatie uitgevoerd dient te worden. Met onze rioolcamera-systemen is het tevens mogelijk om een dieptepeiling uit te voeren, zodat u, en wij, precies weten hoe diep er eventueel gegraven moet worden om bij de buis en het rioolprobleem te komen.