Kous relining?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Kous relining van uw riool door RIR Leidingtechniek B.V. ?

van binnenuit voorzien van een duurzame relining en daardoor is deze zo goed als nieuw!

Een rioolstelsel dat 100% in orde is, is een prettig en gerust gevoel. Die garantie en zekerheid geven wij u met de RIR reliner. RIR Leidingtechniek B.V. hecht een zeer grote waarde aan kwaliteit en daarom worden alle werkzaamheden volgens protocol uitgevoerd en van begin tot het einde gemonitord. De gebruikte materialen en werkwijze tijdens de riool relining zijn conform normen van de DIBt-zulässung en de bijbehorende 10.000-uren test. Na uitvoering van de riool relining wordt het riool met een camera geïnspecteerd om het resultaat visueel te controleren en vast te leggen.

Werkwijze haalbaarheidsonderzoek en voorinspectie

Een rioolrenovatie is nooit de eerste stap. Vooraf wordt de situatie door de experts van RIR Leidingtechniek B.V. uitgebreid in beeld en in kaart gebracht middels een haalbaarheidsonderzoek, iets wat noodzakelijk is voorafgaand aan uw rioolrenovatie. Op basis van het haalbaarheidsonderzoek en de voorinspectie(s) maken wij geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte voor u op. Rioolstelsels slijten en daarnaast stelt de wet steeds meer eisen aan het beheren van de rioolstelsels. Deze moeten vandaag de dag voldoen aan allerlei normen en regels, iets wat een belangrijke verantwoordelijkheid bij de eigenaren legt. Als eigenaar moet u een goed beeld hebben van het stelsel om de noodzakelijke maatregelen te kunnen nemen bij eventuele geconstateerde gebreken. RIR Leidingtechniek B.V. pakt dat volledig voor u op. Wij brengen niet alleen de situatie helder en digitaal in beeld, maar met de RIR reliner hebben wij ook alle benodigde systeem in huis om vervolgens snelle en soepele maatregelen te kunnen nemen.

Met de RIR reliner biedt RIR Leidingtechniek B.V. middels diverse technieken altijd en overal een optimaal resultaat. Met de RIR reliner verzorgen wij:

  • Rioolrenovatie zonder graaf-, hak- en/of breekwerk

  • Een rioolbeheersplan om problemen en verrassingen te voorkomen

  • Garantie op de geleverde producten en werkzaamheden

  • Zeer ervaren en betrokken vakmensen die graag, voor u klaar staan

Voor meer informatie of een offerte-aanvraag kunt u contact opnemen met ons team via ons ‘offerte-aanvraag’ formulier https://www.rioolrir.nl/formulieren/offerte-aanvraag of door te bellen naar 0475-741649.