Wij bellen u terug!

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Over ons.

November 2006; RIR Leidingtechniek B.V. werd officieel opgericht. Ik ben William Huppertz, eigenaar van RIR Leidingtechniek B.V. , gevestigd in Swalmen. RIR Leidingtechniek B.V. is een full service dienstverlener op het gebied van rioleringen in en om bestaande en/of nieuwbouwpanden. Werkend vanuit onze overtuiging dat service voorop staat, snel schakelen onze kracht is en met onze expertise en deskundigheid altijd streven naar het beste resultaat zijn wij al 17 jaar succesvol in onze branche.

Onze dienst is geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten, waarbij onderhoud en service aan leidingen en rioleringen door ons volledig wordt verzorgd. Ons personeel heeft ruime ervaring binnen het vakgebied en ook de competenties om hun vak goed uit te voeren. Door de efficiënte en excellente manier van werken en het leveren van een full service concept, hebben wij de afgelopen jaren een grote vaste klantengroep kunnen opbouwen.

RIR Leidingtechniek B.V. staat voor klantvriendelijk, ambitieus, perfectionisme en een gouden regel is ‘afspraak is afspraak’.

Wat doen wij?

RIR Leidingtechniek B.V. is een full service dienstverlener, die zich gespecialiseerd heeft in het onderhoud van rioleringen in en om uw pand. Zo zijn onze servicewagens standaard ingericht om rioleringen vanaf 32 mm t/m 250 mm te kunnen ontstoppen, reinigen, inspecteren en detecteren. Ook beschikt RIR Leidingtechniek B.V. over een Renovatie / Reparatie dienst, binnen het segment 32 t/m 250 mm. Wij renoveren en repareren op de traditionele en op de moderne (no-dig) manier. Het relinen en het zetten van deelrenovaties voeren wij geheel in eigenbeheer uit, met eigen machines en goed opgeleide, ervaren vaste medewerkers. Zo beschikken wij over een riool renovatie unit voor het relinen en renoveren van rioleringen. Ook beschikken wij als eerste bedrijf in Nederland over een 100 % elektrisch aangedreven freesrobot. Door het speciale ontwerp van deze robotfrees is het mogelijk meerdere bochten van 45 graden in een 125mm buis door te rijden.

In 2021 heeft RIR Leidingtechniek B.V. haar dienstverlening verder uitgebreid met het spraycoaten (relinen) middels epoxy harsen. Met deze techniek kunnen wij bestaande standleidingen en liggende verzamelleidingen vanaf 50 mm t/m 150 mm van binnen uit voorzien van meerdere epoxy coating lagen. Met deze techniek kunnen wij bestaande verouderde leidingen waaronder Asbest Cement en gietijzeren leidingen weer 100% water en luchtdicht maken zonder verder hak en breek werkzaamheden te hoeven verrichten. Na het aanbrengen van de epoxy kunnen de leidingen er zeker weer 30 tot 50 jaar tegenaan.

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Je kunt ons vinden op:
Heydweg 15
NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:
info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. Leidingtechniek
Tel: + 31 (0)475 - 741 649