Leidingdetectie?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Leidingdetectie bij uw rioolproblemen.

Heeft u rioolproblemen? Het traceren van de leidingen en het detecteren van de probleemlocaties gebeurt door RIR Leidingtechniek B.V. snel, duidelijk en exact; de rioolinspectie en detectie gebeurt tot op de centimeter nauwkeurig!

Bij rioolproblemen voeren wij een leidingdetectie en probleemdetectie uit

Als er zich rioolproblemen voordoen wilt u natuurlijk graag weten wat de oorzaak is en waar dit probleem zich exact bevindt . Zijn het boomwortels, een breuk of een lekkage? Bevind het probleem zich op uw eigendom of zit het probleem bij de gemeente, dat is natuurlijk wel handig om te weten, voordat u iemand aansprakelijk wilt kunnen stellen. Maar een riool detectie wordt niet alleen ingezet bij een probleemdetectie, ook als u uw tuin gaat veranderen of uw huis gaat verbouwen, of wanneer u gaat aanbouwen is het handig om te weten waar de complete riolering precies loopt. Waarschijnlijk wilt u ook graag weten hoe diep de leidingen onder het maaiveld liggen. Eindeloos en doelloos graven, hakken, breken en slopen doet niemand graag. En stelt u zich eens voor hoeveel tijd, energie, overlast en extra kosten u kunt besparen door te kiezen voor een leidingdetectie vooraf!

RIR Leidingtechniek B.V. biedt u ook voor de leidingdetectie, probleemdetectie of volledige rioolinspectie de perfecte, snelle, gunstige en doelgerichte oplossing. Al onze rioolcamera-systemen zijn uitgerust met een specifieke zendmodule. Deze module maakt het mogelijk de camera over de grond of in de muur te volgen tijdens de rioolinspectie. Alles wat onze experts zien op het scherm wordt u tot op vijf centimeter nauwkeurig aangewezen. Ook onze hoge drukslagen kunnen worden voorzien van de specifieke detectie en cameramodule. Zo kan ook over een grotere afstand het complete verloop en de diepteligging van de rioolstelsels in kaart worden gebracht. De zenders zijn vindbaar tot een diepte van 6 meter onder het maaiveld, waarbij tijdens de leidingdetectie ook de dieptemeters tot op vijf centimeter nauwkeurig aangegeven worden.