Lekkage?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Spraycoating van uw leidingen door RIR Leidingtechniek B.V. ?

Maak je leidingen weer als nieuw met spraycoating

Spraycoating renoveert in een handomdraai verouderd leidingwerk. Eventuele beschadigingen, bijvoorbeeld door roest, breuken, scheuren en slijtage, verdwijnen onder een aantal verse lagen epoxy-coating. Door gebruik te maken van dit materiaal, ontstaat er een nieuwe leiding in de oude leiding. De hoogwaardige coating wordt in meerdere dunne lagen van elk +/- 1 mm aangebracht aan de binnenzijde van de bestaande leiding. Op die manier is de leiding de komende jaren weer beschermt en water- en luchtdicht.

Deze methode wordt veelvuldig toegepast, aangezien spraycoaten weinig overlast met zich meebrengt, weinig tijd kost en hele goede resultaten oplevert. De leidingspecialisten van RIR Leidingtechniek B.V. verzorgen het spraycoaten van leidingen door heel Nederland.

Voor meer info verwijzen wij u graag door naar onze product video lager op deze pagina

Wat zijn de voordelen?
Het is heel normaal dat leidingen na verloop van tijd lekkages krijgen als gevolg van slijtage. Door veelvuldig gebruik kunnen verbindingen en kragen gaan lekken. Maar een lekkage kan voor veel overlast zorgen en daar zit niemand op te wachten. Het spraycoaten van leidingen wordt al vele jaren preventief en effectief ingezet in Nederland, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Dankzij een nieuw laagje aan de binnenzijde, ontstaat er een nieuwe leiding in de bestaande leidingen en hoeft het oude leidingwerk niet vervangen te worden. Deze methode is milieubewust, kosten en tijdbesparend. Op die manier maken we oude, beschadigde leidingen opnieuw bruikbaar en gegarandeerd water- en luchtdicht zodat u er weer jaren mee vooruit kunt. Spraycoating verlengt de levensduur van het leidingwerk namelijk met minimaal 30 á 40 jaar.

Spraycoating is uitermate geschikt voor het verbeteren van standleidingen in appartementen. In flatgebouwen ontstaan immers helaas regelmatig problemen aan de standleiding. Deze raken door het gebruik verstopt, en kunnen dan overstromingen veroorzaken. Door dan de standleiding te verbeteren met alle aansluitleidingen, profiteert het hele appartementencomplex ervan.

Wij spraycoaten vakkundig!
Wij kunnen zowel verticale als horizontale leidingen coaten. Of het nu gaat om standleidingen van een appartementencomplex met alle aansluitleidingen of om een lekkage in de afvoer van uw badkamer, toilet, keuken of hemelwater: wij kunnen leidingen vanaf 50 mm repareren zonder hak- en breekwerkzaamheden, maar gewoon van binnenuit. We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige epoxy-coating die we met professionele apparatuur aanbrengen om leidingen te verbeteren en vernieuwen.

Spraycoating kan worden toegepast bij leidingen van het volgende materiaal:

  • Asbest cement AC

  • PVC

  • HDPE

  • Gietijzer NA

  • PP

  • RVS

  • Staal HGS

  • PPE

  • Zink

RIR Leidingtechniek B.V. is werkzaam in alle facetten van onderhoud en reparaties aan leidingwerk en riolering. Spraycoating van leidingen voor klanten in geheel Nederland is slechts één van onze diensten. Deze techniek vormt een goede aanvulling op de rest van ons werk waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.