Wij bellen u terug!

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Wij zijn trots op wat wij doen
Daarom bieden wij deze diensten aan

Rioolwerkzaamheden.

Rioolreiniging

Reiniging (ontstoppen) van een leidingstelsel bij een verstopping is vaak essentieel, als u tenminste niet direct groots wilt gaan hakken, breken, slopen, leidingen vervangen en vervolgens herstellen. Wij hanteren verschillende manieren van reinigen, afhankelijk van de aard van de verstopping en waar deze zich bevindt passen wij de beste techniek toe.

Meer info

Rioolinspectie

Inspecties worden uitgevoerd met onze speciale rioolcamera's. Deze camera's geven zeer duidelijke bewegende kleurenbeelden weer van de binnenzijde van de buis. Door het gebruik van camera’s met ingebouwde zendmodules kunnen we de precieze locatie van het probleem lokaliseren en hier te werk gaan. Dit scheelt veel zoekwerk, overlast, onnodig graafwerk en daarmee kosten.

Meer info

Rioolrenovatie

Als wij renoveren doen we dat van A tot Z. We halen alles eruit, maar leggen ook weer alles terug. Net alsof we er nooit geweest zijn. Van voorinspectie tot opleveringsinspectie voeren wij elke renovatie uit met eigen mensen en eigen materieel. Wij bouwen vanuit onze visie onderhoudsvriendelijke rioolsystemen die optimaal functioneren en voldoen aan de geldende NEN3215 / NTR3216 normering.

Meer info

Riooltechniek.

Kous Relining

Met onze relining technieken is het renoveren of repareren van een gedeelte of het gehele riool, zeer efficiënt geworden. Nadat rioolinspectie heeft aangetoond welk probleem er speelt, kunnen we door middel van relining het probleem vakkundig en snel op afstand verhelpen. Deze techniek is snel en gemakkelijk uit te voeren, milieubewust en verlengt de levensduur van het bestaande riool met wel 50 jaar. Voor meer informatie of een offerte- aanvraag kunt u contact opnemen met ons team via ons ‘offerte-aanvraag’ formulier of door te bellen naar 0475-741649.

Meer info

Spraycoaten

Spraycoating renoveert in een handomdraai verouderd leidingwerk. Eventuele beschadigingen, bijvoorbeeld door roest, breuken, scheuren en slijtage, verdwijnen onder een aantal verse lagen epoxy-coating. Door gebruik te maken van dit materiaal, ontstaat er een nieuwe leiding in de oude leiding. De hoogwaardige coating wordt in meerdere dunne lagen van elk +/- 1 mm aangebracht aan de binnenzijde van de bestaande leiding. Op die manier is de leiding de komende jaren weer beschermt en water- en luchtdicht.

Meer info

Rioolservice.

Rioolproblemen

Alle problemen hebben een oorzaak, dat kunnen wij u met zekerheid zeggen! De Oorzaak van een riool probleem is altijd in vier categorieën te verdelen: Gebruik, onderhoud, constructief, veroudering. Wij hebben voor al deze problemen een passende oplossing!

Meer info

Wij zijn altijd bereikbaar.

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Je kunt ons vinden op:
Heydweg 15
NL-6071 PT Swalmen

Of mail naar:
info@rioolrir.nl

Riool R.I.R. Leidingtechniek
Tel: + 31 (0)475 - 741 649