Rioolservice in Leudal.

Wilt u uw riool ontstoppen?

En bent u op zoek naar een betrouwbare rioolservice? RIR Leidingtechniek B.V. uit Roermond is dé autoriteit als het gaat om het oplossen van alle veelvoorkomende riool- en afvoerproblemen. Wij pakken het probleem aan bij de bron door camera inspecties uit te voeren en rioolbuizen te ontstoppen of te reinigen. Een open blik bij het vinden van de oorzaak is van essentieel belang en onderscheidt RIR Leidingtechniek B.V. van zijn concurrenten. Daarnaast staan wij voor u klaar bij de uitvoering van alle soorten rioolrenovatie, reparatie, spraycoating, kousrelining en deelrenovatie werkzaamheden.

RIR Leidingtechniek B.V. is als één van de weinige rioolservice bedrijven erkend door Techniek Nederland! Techniek Nederland is de brancheorganisatie voor technische installatiebedrijven in Nederland. Door klanten worden we gemiddeld beoordeeld met een 9,4! U kunt er dus op rekenen dat wij uw rioolproblemen goed, vakkundig, snel, hygiënisch en betaalbaar oplossen.

Wij hebben een groot servicegebied. Natuurlijk komen we graag snel ter plaatse in de gemeente Leudal, waarbij wij ook voor Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel klaar staan.

Rioolinspectie laten uitvoeren in Leudal?

Bij het oplossen van rioolproblematiek is het vaak belangrijk om snel te handelen. Hoe langer het rioolprobleem onbehandeld blijft, des te groter de potentiële schade of overlast. Dankzij onze geavanceerde inspectiecamera’s kunnen we zonder onnodig breek- of graafwerk de precieze locatie en aard van het probleem in de riolering in kaart brengen. Daarmee wordt het rioolprobleem bij de bron aangepakt en is de kans kleiner dat het in de toekomst terugkeert. Door te starten met een grondige inventarisatie, kan RIR Leidingtechniek B.V. snel en adequaat handelen en tevens besparen op onnodige kosten.

Lees meer over rioolinspectie

Met rioolreiniging gaat u verstoppingen tegen

Als uit de rioolinspectie blijkt dat een verstopping of obstructie de doorstroming in het riool blokkeert, gaan we over tot het ontstoppen of reinigen van de riolering. Op basis van de aard van de blokkade en onze jarenlange expertise, bepalen we vervolgens de juiste interventiemethode. De rioolbuis kan met water onder hoge druk worden gereinigd, gefreesd of gestraald, zodat deze weer tot zijn originele diameter wordt hersteld. Zo lost RIR Leidingtechniek B.V. alle rioolproblemen in ons servicegebied op zonder onnodig hak-, breek- en sloopwerk.

Lees meer over rioolreiniging

Rioolschade herstellen met rioolrenovatie

Soms leidt een langdurige blokkade of overbelasting tot schade aan het rioolstelsel of is een riolering na vele dienstjaren simpelweg aan vervanging toe. Bij het renoveren van rioleringen in Leudal wordt u als opdrachtgever van A tot Z ontzorgd. RIR Leidingtechniek B.V. verzorgt onder andere de klic-melding bij het kadaster en voert voorafgaand een uitgebreide camera inspectie uit. Bij de renovatie wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Na afloop worden de nieuwe riool-infrastructuur nauwkeurig gedocumenteerd en de bestrating en/of tuin in ere hersteld.

Lees meer over rioolrenovatie

Kous relining: innovatieve riooltechniek

Bij het relinen van een riolering wordt de leiding van binnenuit vernieuwd door het plaatsen van een kous in combinatie met epoxy hars. Dankzij deze vooruitstrevende technologie kunnen zelfs lastig te bereiken rioleringen in Leudal en omgeving worden aangepakt. Het vakmanschap van RIR Leidingtechniek B.V. zorgt ervoor dat lekkages, breuken en scheuren eenvoudig en binnen één dag worden verholpen zonder overlast in en om het pand. De gemiddelde riolering kan er na een relining weer met gemak 50 jaar tegenaan.

Lees meer over kousrelining

Een ontstoppingsbedrijf nodig? Bel RIR Leidingtechniek B.V.!

Rioolproblemen komen nooit gelegen, maar kondigen zichzelf meestal wel aan. Vaak zijn problemen met de afvoer, stankontwikkeling of borrelende geluiden de eerste tekenen dat er iets niet in de haak is met de riolering. In de meeste moderne woningen is de be- en ontluchting een essentieel onderdeel van het rioolsysteem. Deze kan net zo goed de oorzaak zijn van rioolproblemen.


RIR Leidingtechniek B.V. inspecteert, reinigt, ontstopt of renoveert, afhankelijk waar de situatie om vraagt. Een gedegen probleemanalyse vormt de basis voor ons werk, onze vakkundigheid en innovatieve gereedschappen zorgen voor een feilloze uitvoering. Dus, heeft u rioolproblemen in Leudal en omgeving? Neem telefonisch contact op met onze rioolservice via +31 (0) 475 - 741 649 of stuur ons een mail op info@rioolrir.nl. Wij schieten zo snel mogelijk te hulp!