Stankdetectie?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Stankdetectie en leidingdetectie.

Heeft u last van stank overlast of is er lekkage geconstateerd maar kunt u de oorzaak niet vinden? RIR Leidingtechniek B.V. spoort uw rioolproblemen op middels rookdetectie!

Rioolstank of lekkage in huis of uw omgeving? RIR Leidingtechniek B.V. spoort de oorzaak snel en doelgericht op!

Wanneer u een rioollucht ruikt in uw pand of directe omgeving is dat zeer onaangenaam. Een situatie waar u snel vanaf wilt! De vraag is dan vaak wáár de rioollucht of stankoverlast vandaan komt. U heeft vast alle sifons, schrobputjes, hemelwaterafvoeren en zelfs de condens-afvoer van de Cv-installatie gevuld met water, maar toch blijft de rioollucht. Hoe kan dat toch?

Ook voor deze vervelende situatie heeft RIR Leidingtechniek B.V. een passende oplossing! Tijdens onze stankdetectie blazen wij, volledig druk loos, witte rook in uw gehele rioleringsstelsel. Hierdoor ontstaat al snel de duidelijkheid waar de rioolstank precies vandaan komt. Tijdens de stankdetectie bij rioolproblemen maken wij middels rook de stank en gassen echt zichtbaar. Waar rookuitstroming mogelijk is, stroomt ook stank, gas of water uit. Het rioolprobleem of stankprobleem is snel gedetecteerd en kan aangepakt worden. De rookvloeistof die wij gebruiken is reukloos en 100% milieuvriendelijk, mensvriendelijk én kan geen kwaad voor aanwezige (huis)dieren.