Verstopping?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Rioolreiniging door middel van hoge waterdruk.

Rioolreiniging door middel van hoge waterdruk wordt met een waterdruk van 150 bar/ 75 liter per minuut uitgevoerd. RIR Leidingtechniek B.V. zorgt ervoor dat uw riool wordt ontstopt en volledig gereinigd middels de nieuwste technieken. Wij zijn actief door heel Limburg maar ook buiten Limburg bieden wij een uitgebreide rioolservice.

Als een leiding over langere afstand grondig gereinigd of ontstopt dient te worden, gebruiken we één van onze hoge drukunits. Elke servicewagen van RIR Leidingtechniek B.V. is standaard voorzien van een hoge drukunit en kan dus altijd een perfecte rioolreiniging verzorgen. Een HD unit levert een constante wateropbrengst van maar liefst 75 liter per minuut met een druk van 150 bar. De hoge drukunits worden aangedreven door 30 PK sterke Kubota-motoren. Op de hoge drukslangen kunnen wij een grote diversiteit aan spuitkoppen, frezen en andere speciale hulpstukken monteren.

RIR . Leidingtechniek B.V. reinigt en ontstopt uw riool met een hoge waterdruk van 150 bar en 75 liter per minuut in leidingdiameters vanaf 32 mm tot en met 400 mm, over een lengte van maximaal 150 meter. Deze rioolreiniging is mogelijk in combinatie met diverse, speciale spuitkoppen en hoge drukslangen.