Riolering aanleggen?

Laat uw gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Riolering aanleggen.

Is uw riool toe aan een vervanging, heeft u te maken met structurele rioolproblemen of is een rioolrenovatie noodzakelijk? Laat uw nieuwe riolering dan installeren door de professionals van RIR Leidingtechniek B.V. en voorkom problemen in de toekomst!

RIR Leidingtechniek B.V. verzorgt een professionele aanleg van uw riolering volgens de geldende NEN3215 / NTR3216 regels

Voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in o.a. de Gemeente Roermond, Gemeente Beesel, Gemeente Venlo, Gemeente Leudal, Gemeente Roerdalen én de Gemeente Maasgouw verzorgt RIR Leidingtechniek B.V. de nieuw-aanleg van huisaansluitingen op zowel privé als gemeentelijk grondgebied. Het plaatsen van kolken, infiltratie-systemen of andere water-afvoerende middelen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Voor diverse bedrijven en particulieren hebben wij de afgelopen jaren het complete afvalwater-management verzorgd tijdens de aanleg van de nieuwbouw of de renovatie van hun (bedrijf)pand. Of het nu gaat om het ontwerp de CAD-tekening,de exacte berekening of de uitvoering; RIR Leidingtechniek B.V. verzorgt het volledige traject tot en met de opleveringsinspectie!RIR Leidingtechniek B.V. is al jaren een erkend lid van Techniek Nederland de branche organisatie van installerend Nederland. Gaat u voor kwaliteit kies dan voor een erkende installateur en niet voor een amateur.